Lanceringen af Windows 11 er alletiders undskyldning for at opgradere din gamle computer. De seks bærbare computere, vi har testet på de næste sider, er enten klar til Windows 11 eller leveres med det nye styresystem forinstalleret på computerens SSD-lager.

De testede pc’er giver vidt forskellige muligheder: Nogle er store og lynhurtige. Andre er små og lette og kan laves om til en tablet ved hurtigt at svinge skærmen om på bagsiden af computeren. Windows 11 sørger selv for at deaktivere tastaturet, så du bare kan bruge fingrene på skærmen til at styre Windows – helt ligesom på en almindelig tablet. Der er gode spillecomputere i testfeltet, og det fine ved spillecomputere er, at hvis en pc kan drive de nyeste 3D-spil, så er den kraftig nok til at klare stort set hvad som helst.

Du får typisk, hvad du betaler for, når du køber en bærbar pc: Processorens hastighed, lagerpladsens størrelse og kvaliteten af skærm og tastatur følger som oftest prisen. De fleste bærbare kan købes i flere konfigurationer, så du slipper for at betale for dyre komponenter, du ikke har brug for. Der kan fx være forskel på processor, grafikkort, ram og lagerplads i særlige udgaver af den samme overordnede model.

Derfor kan den samlede ydelse selvfølgelig også ændre sig, alt efter hvor dyr en version du smider i indkøbskurven. Hvis du vil være helt sikker på at få en bærbar, der passer til dine behov, er det en god idé at forberede dig grundigt, inden du svinger dankortet. Du kan læse dig til meget inden købet (fx i Testzonen på vores hjemmeside), og så er det altid en god idé at prøve pc’en, før du køber.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.