Når du køber et nyt fjernsyn, er der som regel indbygget en eller anden form for styresystem, der kan køre Netflix og andre populære streamingtjenester. Desværre er tv-producenterne og streamingtjenesterne ikke ret flinke til at holde ældre modeller opdaterede, så allerede et par år efter at du har brugt en formue på et fjernsyn, kan du risikere, at apps ikke længere virker.

Det er her, at de medieafspillere, vi tester på de næste sider, kommer ind i billedet: De giver dig nemlig de samme funktioner, som dit tv burde have, og så er de ovenikøbet ofte både hurtigere og bedre end den indbyggede menu i et Smart TV. Mange af medieafspillerne bruger Googles styresystem, Android, som du måske kender fra din telefon. Det betyder, at det er nemt at finde rundt i menuen, hvis du er vant til at bruge en moderne smartphone, og du får også adgang til et væld af apps, så du udover at se tv også kan spille ved hjælp af boksen.

De testede medieafspillere kan vise indhold i Ultra HD, som nogle også kalder 4K. Du skal være opmærksom på, at du skal have en god forbindelse til internettet for at kunne se film i Ultra HD, uden at billedet pludselig stopper indimellem, hvis forbindelsen ikke kan følge med. Netflix anbefaler, at din forbindelse er på 15 megabit per sekund eller mere, når du skal streame indhold i den høje opløsning, men vores erfaring er, at det er en god idé at have en endnu hurtigere internetforbindelse, hvis der også er andre i huset, der skal bruge den samtidig, og du vil være helt sikker på, at billedet står så flot som overhovedet muligt.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.