Du finder ikke mange former for computer- udstyr, som findes i så mange forskellige typer og design som USBnøglen. USB-nøgler fås med kæmpe lagerplads, i skudsikre hylstre, formet som et kreditkort eller endda så små, at de næsten ikke kan ses, når de er sat i USB-porten på en computer. Mulighederne er næsten uendelige. En god USB-nøgle kan da også være et virkelig godt redskab i hverdagen. Hvad enten du skal transportere filer fra én computer til en anden eller tage backup af en computer, er en USBnøgle dybt praktisk. Du kan også have en Windows 10-redningsfil liggende på en USB-nøgle, så du hurtigt kan finde den frem, hvis der skulle gå noget helt galt og din pc ikke vil tænde.

Alt i alt er der mange fornuftige måder at bruge en USB-nøgle på – men det kræver selvfølgelig, at din USBnøgle er i tip-top stand, så den fungerer, når du har brug for den. For at du kan være sikker på det, får du her en række tips til, hvordan du sikrer, at din USB-nøgle får et langt og godt liv.

Vi giver dig også programmet Check Flash, som du kan bruge, hvis du har en USB-nøgle liggende, men er i tvivl om, om den stadig er god. Hvis du lader Check Flash kontrollere din USBnøgle, kan du se, om alt fungerer, som det skal. Bliver der ikke registreret fejl, kan du trygt bruge USB-nøglen, og ellers er det en god idé at flytte filerne i sikkerhed et andet sted.****

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.