I de senere årtier er der skrevet og sagt meget om den trådløse verden, som snart ville blive til virkelighed. Og sandt er det da også, at vi har fået trådløs opladning, trådløst netværk og en masse andre trådløse teknologier ind i vores liv – men ledninger og kabler er langtfra udryddet endnu. Pc’en får strøm gennem en elledning, skærmsignaler leveres via et HDMI-kabel, og mange mus og tastaturer er stadig af den stabile kablede slags. Dertil kommer måske netværkskabel fra pc til router, USB-kabel til printer og en ledning til hukommelseskortlæseren på skrivebordet.

Ja, selv udstyret til trådløs opladning og trådløst netværk er jo tilsluttet med ledninger. Med andre ord opstår der hurtigt et kabelkaos, som samler støv, roder, og som du risikerer at hænge fast i, hvis du vil tilkoble nyt udstyr. Selv om problemet nok er værst, hvis du har en stationær pc, er heller ikke bærbare computere fri for ledninger. Det samme gælder i øvrigt også omkring dit fjernsyn i stuen. Her er der antennekabel, HDMI-kabler, strømledning og kabler til andet udstyr som dvd-afspillere og spillekonsoller, der også fylder op.

I denne artikel får du fem bud på, hvordan du én gang for alle kan skabe orden i kablerne, så det både ser pænere ud, er nemmere at rengøre og ikke mindst er lettere at fjerne og tilføje udstyr, fordi du ikke først skal filtre ledninger fra hinanden.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.