Teknologikæmpen Apple, der står bag blandt andet iPhone og iPad, har længe haft en smart delefunktion, som de kalder AirDrop. Funktionen gør det muligt at sende filer frem og tilbage mellem iPhones, iPads og Mac-computere, som også rummer Apples eget styresystem og egne apps. Tilsvarende har Google i Android etableret funktionen Deling tæt på, der er smart, hvis du vil dele noget med en anden Android- telefon i nærheden – men knap så smart, hvis du ønsker at dele mellem din Windows-pc og telefonen.

Den mangel har Google nu fået rettet op på, så Deling tæt på får samme muligheder, som Applebrugerne længe har haft med deres telefoner og computere.

Send direkte til telefonen

Google har nemlig lanceret programmet Deling tæt på til Windows, som du kan hente på vores hjemmeside. Med det installeret på din pc får du endnu større glæde af den gode delefunktion. Nu kan du ikke blot dele fra telefon til telefon, men også sende filer fra din pc til din telefon – eller fra telefon til pc. Helt uden besværlige mellemveje eller abonnementer på diverse lagertjenester.

De nye muligheder er fx praktiske, hvis du ønsker at sende de billeder, du har taget på telefonen, over på din pc, så du kan arkivere eller viderebehandle dem. Eller den anden vej rundt, hvor du fx sender nogle musiknumre fra pc’en til telefonen, så du har lidt god musik til din rejse. Du behøver herefter ikke længere rode med USB-kabler mellem telefon og computer.

Alle overførsler med Deling tæt på foregår via dit trådløse netværk i hjemmet og Bluetooth-teknologien, og dine filer overføres på et øjeblik.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.