Windows 10 er et fremragende styresystem – og med de hyppige opdateringer fra Microsoft bliver det endda hele tiden bedre. Der er dog stadig nogle vigtige systemindstillinger, der virker, som om de af en eller anden grund er sat forkert fra start – og som vi vil anbefale, at du justerer allerede i dag, hvis du vil have en sikker computer, der er optimal at arbejde på.

Derfor har vi samlet de 11 vigtigste indstillinger, du bør kigge nærmere på. Indstillingerne har vi delt op i tre forskellige kategorier: Den første kategori er “Privatliv”, hvor du får fuld kontrol over, hvilke personlige informationer du deler. I kategorien “Arbejd bedre på computeren” guider vi til en række indstillinger, der hjælper dig med at arbejde hurtigere, bedre og mere uforstyrret på computeren – fx ved at slukke for Windows’ mange notifikationer og få bedre overblik over de filer, du har på din computer.

Gør pc’en helt sikker Vi gennemgår også en række indstillinger, der gør din pc sikker overfor både nedbrud, virus og andre trusler. Fx viser vi dig, hvordan du aktiverer Systemgendannelse, der af en eller anden grund er deaktiveret fra start i Windows 10. Det er en funktion, der er guld værd, hvis din computer på et tidspunkt går i hårknude, for den gør det muligt at gendanne din pc til et tidspunkt, hvor den kørte helt optimalt og gnidningsfrit. Artiklen tager udgangspunkt i Windows, og du skal derfor ikke installere andre programmer på pc’en for straks at ændre i de indstillinger, vi gennemgår på de næste sider.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.