Programmet er med andre ord ideelt, når der er pladsmangel på harddisken, og en oprydning er påkrævet. Fremgangsmåden er helt enkel. Du lader blot programmet scanne din harddisk, og et øjeblik efter får du en grafisk visning af, om det er programmer, billeder, videoer eller en helt anden filtype, som optager mest plads på disken.

Derefter kan du bruge programmets indbyggede mappevisning til at lokalisere dé mapper, hvor filerne ligger gemt i og slette de pågældende filer.

Sådan installerer du Disk Space Explorer (mellemrumbrik) I forbindelse med installationen af Disk Space Explorer skal du hente og indtaste en licensnøgle. Hvis du har problemer med netop dét, så følg blot denne installationsvejledning.

1 Hent installationsfilen ved at klikke Hent program i øverste højre hjørne på denne side.

2 Find filen på din computer og start installationen ved at dobbeltklikke på den og efterfølgende klikke på Ja.

3 I det første vindue i installationsprocessen klikker du på Accepter og fortsæt.

4 Klik nu på Hent gratis aktiveringskode.

5 Du bliver sendt over i et browser-vindue, hvor du indtaster din e-mailadresse i feltet og klikker på Anmod om fuld versionnøgle.

6 Du modtager nu en e-mail med bekræftelseslink, hvis du ikke tidligere har oprettet en Ashampoo-bruger (hvis du har en bruger logger du blot ind og springer til trin 8). Klik på linket i mailen.

7 Indtast dine personlige personlige oplysninger og klik på Færdig fortsæt.

8 Du får en adgangskode, som du kopierer.

9 Vend tilbage til installationsvinduet og indsæt nøglen i tekstfeltet og klik på Aktiver nu! Derefter kan du bruge Disk Space Explorer.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.