For cirka et år siden dukkede et lille vejrudsigt-ikon op i højre side af proceslinjen på Windows-pc’er verden over. Forvirringen var stor, for hvad var Microsofts hensigt med at præsentere os for vejret i Windows? Hvis vi ønskede at vide, om stormen kom eller ej, kunne vi nok let få den oplysning mange andre steder. Der var dog en mening med Microsofts udskejelser: Når man klikkede på ikonet, åbnede et vindue med nyheder til højre på Skrivebordet over meddelelsesområdet.

I begyndelsen var udvalget af nyheder ikke overvældende, og nogle af nyhederne var endda på engelsk. Derfor var vi på Komputer for alle også forsigtige med at anbefale værktøjet, som i øvrigt kaldes “Nyheder og interesser”. Faktisk beskrev vi i detaljer, hvordan man slap af med vejrudsigten på proceslinjen, for det bad adskillige læsere om hjælp til. Nu har piben fået en anden lyd. For Microsofts nyhedsvindue er blevet meget, meget bedre. Emnerne er mangfoldige, og du har rig mulighed for selv at styre og bremse nyhedsstrømmen.

Det kræver blot, at du er logget ind på din pc med en Microsoft- konto. Microsoft lover, at udvalget af nyheder løbende bliver større, så dine specifikke ønsker til nyheder afspejles endnu bedre.

Nyheder og oplysningskort

Der er to forskellige typer elementer i Nyheder og interesser: almindelige nyheder og “oplysningskort”. Sidstnævnte er små vinduer med korte, præcise informationer om fx aktiekurser, sportsresultater, vejret og trafikken. Alt i alt er Nyheder og interesser en rigtig nyttig nyskabelse i Windows med de vigtigste nyheder serveret direkte på dit Skrivebord.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.