Normalt tager det adskillige trin at slette en fil helt i Windows, som vist i grafikken til højre her på siden. Først skal filen slettes, Papirkurven åbnes, filen findes, og til sidst kan den slettes permanent fra computeren. Men det kan også gøres meget hurtigere og nemmere, hvis du kender tastaturgenvejen Shift og Delete. Så kan du lynhurtigt slette filen uden at rode rundt i Papirkurven. Den slags tidsbesparende tips findes der mange af i Windows, og det er dem, du kan læse om i denne artikel. Og når du først har vænnet dig til at bruge dem, vil du undre dig over, hvorfor du ikke gjorde det tidigere – for når du bruger dem, går tingene hurtigere, og det bliver samtidig mere tilfredsstillende at bruge computeren, når du ikke skal bruge så lang tid på de enkelte opgaver.

Vi har delt artiklen op i afsnit, og i hvert afsnit finder du en række nyttige tips og tricks. Der er et fx afsnit med søgning, hvor vi viser, hvordan du langt hurtigere åbner programmer med søgefunktionen i Windows, og hvordan du søger på hele computeren i stedet for bestemte mapper. Vi har også lavet et afsnit med de “skjulte” tastaturgenveje, som de færreste kender. Her kan du fx læse, hvordan du med få klik får ét – eller adskillige – ekstra Skriveborde på computeren, så du aldrig løber tør for plads.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.