Den 29. juli 2015 var en speciel dag for softwaregiganten Microsoft. Det var dagen, hvor virksomhedens nye styresystem, Windows 10, blev tilgængeligt for brugere, udviklere og virksomheder verden over, og hvor det nye system skulle vise sit værd. Og samtidig skulle det vise Microsofts nye tilgang til at udvikle og drive verdens mest udbredte styresystem til pc. Windows 10 adskiller sig nemlig fra tidligere Windowsversioner: For det første var den nye version gratis for alle, der havde en ældre Windows-version på deres computer. Det var første gang nogensinde. Endnu mere epokegørende var det dog, at Windows 10 – ifølge Microsoft selv – er den sidste version af Windows. Der kommer ikke en Windows 11 eller 12, men i stedet bliver Windows 10 løbende opdateret og udstyret med nye funktioner og muligheder. Det er også udgangspunktet for den artikel, du sidder med i hånden lige nu.

Her har vi kigget tilbage på de seneste fem år og fundet de nye funktioner, som vi synes har været de mest interessante og nyskabende for Windows 10. Og så skal der selvfølgelig lyde et stort og rungende tillykke fra hele Komputer for alle- redaktionen til Windows 10 med de fem første år.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.