Du har sikkert før oplevet glæden ved en ny pc. Altså den herlige oplevelse af at pakke en ny maskine ud, hurtigt svare på Windows’ indstillingsspørgsmål, nå frem til det rene Skrivebord, få favoritprogrammerne på plads og så komme i gang.

Måske skal du snart opleve den glæde igen, for gennemsnitslevetiden på en computer er lidt over fem år, og selv om den gamle computer stadig fungerer fornuftigt, er det let at lade sig friste af et slagtilbud eller blot tanken om at få en hurtigere, mere tidssvarende digital kammerat til hjemmekontoret. En ny computer er bedre end den gamle på næsten alle parametre. Den er hurtigere og den er ikke mindst uplettet af de mange skavanker, der tit gør godt brugte pc’er sløve og upålidelige.

En vigtig detalje mangler den nye computer dog stadig: alle filerne. Din gamle pc var fuld af dokumenter, billeder, video og musik, som du brugte i det daglige. Ikke nok med det. Den holdt også styr på en mængde indstillinger, som du i tidens løb havde foretaget efter præcis dine behov.

Og nu kan du faktisk få både filer og indstillinger over på den nye computer – uden at du selv skal i gang med et besværligt pillearbejde. Til formålet skal du bruge det fine program Laplink PCmover Express, som overfører filerne via dit trådløse netværk eller med en ekstern harddisk som mellemstation. I denne artikel viser vi, hvordan du gør via det trådløse netværk, som de fleste af os har i hjemmet.

Læs vores guide til programmet herunder.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.