Måske bruger du din computer til at lytte til en god debat, eller måske nyder du dit favoritalbum med Frank Sinatra eller ser en sjov video på computeren. At en computer kan afspille lyd, er for mange af os essentielt. Desværre er det bare ikke altid, at lyden fungerer, som den skal. Nogle gange kan vi ikke høre noget som helst, og andre gange kommer der uønsket larm ud af maskinen. Computeren er tilmed særdeles alsidig, når det kommer til at skabe lydproblemer, for den kan drive os til vanvid på lydsiden på mange forskellige måder.

Lyden kan for det første være skruet ned mange steder. Det kan være, at du har skruet helt op for lydstyrken i Windows, men hvis lyden er slået fra i det program, som du bruger til at afspille med, kan du bruge nok så lang tid på at rode rundt med dine kabler og indstillinger uden succes.

For det andet kan der være noget galt med selve indstillingerne i Windows. Måske oplever du, at der pludselig opstår rumklang, uanset hvilken type lyd du afspiller. Det kan også være, at lyden forsvinder helt, selv om du har tændt for højtalerne og skruet helt op.

Således kan lydproblemer nemt komme til at ødelægge din oplevelse, når du bruger computeren. Heldigvis er den slags problemer også til at løse, men det kræver, som tilfældet er med så meget andet, at du ved, hvordan du skal gøre det. Derfor viser vi dig løsningen på en række af de mest almindelige lydproblemer, så du slipper for at skulle søge assistance andre steder, når den akustiske oplevelse ved pc’en er for dårlig.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.