Antallet af spørgsmål og svar i vores Spørg os Forum har for længst oversteget 10.000. Spørgsmålene peger i alle tænkelige retninger inden for det digitale univers: Nogle gange er de utrolig specifikke og drejer sig om et specielt programs mærkværdige opførsel på en helt bestemt pc i en helt bestemt udgave af Windows. Men lige så ofte støder Spørg os-redaktør Henning Rasmussen og bladets øvrige hjælpere i forummet på spørgsmål, som de har set mange gange før. Der er nemlig nogle pc-problemer, der dukker op igen og igen og igen. Spørgsmålene kan have forskellige nuancer fra gang til gang, men problemerne er i bund og grund de samme – og det er løsningerne typisk også.

Windows’ modvilje mod at opdatere sig er et godt og typisk eksempel. Vi kan ikke længere holde tal på de spørgsmål, vi har fået om lige netop dette emne. Mange læsere døjer nemlig med Windows 10, der simpelthen nægter at opdatere til den nyeste version, selv om den for længst er udkommet og Microsoft ikke melder om nævneværdige problemer. Løsningen på dette problem er næsten altid det samme. Og ikke nok med det. Løsningen er så enkel, at den kan udføres af enhver almindelig pc-bruger.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.