Det indbyggede ur i Windows fungerer som udgangspunkt fuldstændig, som det skal: Det viser både dato og klokkeslæt, og du kan klikke på det og se en sekundviser og åbne en kalender.

Men det lille ur, der pryder nederste højre hjørne af styresystemet, kan dog for mange være vanskeligt at tyde, hvis man fx har en stor skærm på computeren. Er det tilfældet – eller er du bare glad for at gøre Windows lidt mere personligt – skal du læse med nu.

Vi har nemlig et nyt og smart lille værktøj klar til dig i Fordelszonen: T-Clock. Med T-Clock kan uret laves helt om, så du fuldstændig selv bestemmer, hvad der skal vises i hjørnet, og hvordan det skal se ud. Lav for eksempel formatet om, så ugedagen også vises, eller så måneden vises med bogstaver i stedet for tal.

Uret kan også udstyres med en sekundviser, der altid vises, eller datoen kan helt fjernes fra uret. Hvis du synes, at det kan være svært at tyde urets små tal og bogstaver, kan du gøre skriftstørrelsen større ved hjælp af T-Clock.

Farven på skriften kan også ændres, og det er endda muligt at tilføje en baggrundsfarve til uret. Hvis du ønsker, kan du også ændre skrifttypen, så uret bliver helt personligt. Du har altså rigtig mange muligheder med T-Clock, som ligger klar til dig gratis i Fordelszonen.

Du skal blot installere programmet og starte det én gang. Så kører dit eget og personligt tilpassede Windows-ur helt automatisk i baggrunden, hver gang du tænder din computer.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.