Windows 10 er et fremragende styresystem. Men særligt én funktion – eller mangel på samme – har irriteret mig længe: Det er besværligt at styre lyden individuelt i de enkelte programmer, der kører på computeren. I stedet har du muligheden for enten at skrue op eller ned for al lyd på pc’en på én gang. Men hvad nu, hvis du fx gerne vil slukke for lyden fra reklamerne i din browser, men stadig vil have lyden fra dit favorit-musikprogram kørende? Her er det lille, geniale program EarTrumpet løsningen. Det fjerner på en elegant måde irritationen ved Windows’ begrænsede lydindstillinger og gør det nemt at justere lyden i de enkelte programmer på pc’en.

Det er en tidligere Windows-ingeniør, der står bag det lille program – og det ses tydeligt, da programmet til forveksling ligner Windows’ egen lydindstilling og også grafisk passer fint sammen med resten af Windows. Programmet gør det desuden nemt at skifte mellem, om lyden skal komme ud af højtalerne eller dine høretelefoner, hvis du har sådan nogle sluttet til pc’en. Vi viser dig her, hvordan du installerer EarTrumpet og får mest ud af programmet.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.