Udklipsholderen er det lille værktøj i Windows, der gør det nemt og hurtigt at kopiere alt fra billeder og filer til mapper og tekststykker fra ét sted til et andet. Det er helt uundværligt – men udklipsholderen har også altid været et begrænset værktøj. Fx har du kun kunnet kopiere én ting ad gangen. Så når du fx kopierer et tekststykke, forsvinder det andet stykke tekst, du allerede har i udklipsholderen.

Men dén tid er nu ovre: I den nyeste opgradering af Windows 10 har Microsoft givet den gamle udklipsholder en ordentlig overhaling. Den vigtigste nyhed er, at det nu er muligt at have flere elementer i udklipsholderen på samme tid. Dermed kan du have adskillige tekststykker og billeder lige ved hånden, når du sidder ved pc’en og skal flytte rundt på indhold. Det er endda muligt at fastgøre elementer, du bruger ofte. Det kan fx være mailadresser, telefonnumre eller anden information, som du tit skal taste ind på computeren.

Den nye udklipsholder er en del af opdateringen 1809 til Windows 10, så du skal have dén opdatering eller nyere på din computer, før du kan bruge udklipsholderen. På nedenstående hjemmeside kan du læse mere om opgraderingen og tjekke, om du har den på din pc: www.komputer.dk/windows10

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.