Nu kan du lære alle funktioner at kende i Microsofts Windows 8. I denne bog viser vi på 84 sider, hvordan du bruger programmer og funktioner på det klassiske Skrivebord og på den nye startskærm. Bogen kan læses direkte på din pc-skærm.

Med Windows 8 har Microsoft radikalt ændret den måde, vi er vant til, at styresystemet Windows skal se ud på. Store firkantede fliser på en berøringsvenlig startskærm har erstattet ikoner på Skrivebordet, og startknappen med den brugervenlige startmenu er ikke længere indbygget i Windows.

Heldigvis er ikke alt arvegodset kastet over bord, og du kan således stadig komme ind til det gode, gamle Skrivebord, ligesom du naturligvis kan installere de fleste af dine gamle spil og programmer, der virkede i tidligere udgaver af Windows.

I denne bog kan du læse alt om Windows 8 – og vi viser dig trin for trin, hvordan du kommer godt i gang med styresystemet, går på netbank, installerer din printer, får billeder fra digitalkameraet ind på pc’en og henter e-mails. Du kan også læse, hvordan du nemmest bruger den nye startskærm og anvender funktioner, som foregår på det helt klassiske Skrivebord.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.