Et godt tastatur kommer med stor sandsynlighed til at overleve mange tilkoblede pc'er. Faktisk er moderne kvalitetstastaturer bygget til, at hver tast skal kunne holde til millioner af tastetryk, så medmindre du spilder kaffe direkte ned i tasterne, har du et tastatur, du kan bruge i årevis.

Desuden bruger du jo tasterne nærmest uafbrudt, når du sidder ved computeren og arbejder.

Derfor er tastaturet efter vores mening også et dårligt sted at spare, når der skal indkøbes computerudstyr. Tastaturerne, vi har samlet her i testen, er en blandet landhandel af discount og regulær topklasse. Vores konklusion er, at du – ligesom i mange andre sammenhænge – får, hvad du betaler for. De allerbilligste tastaturer kan godt have småskavanker som en lidt skæv ramme, der får tastaturet til at vippe på bordet, når du skriver på det. I den anden ende af spektret får du kvalitet, holdbarhed og masser af funktioner samt ekstra taster i toptastaturerne.

De er især værd at investere i, hvis du har særlige behov for specielle genvejstaster eller betjening af computerens mediefunktioner.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.