For 1.000 kroner kan du få dig en god printer, der både kan scanne dokumenter, tage kopier og selvfølgelig også udskrive fra din pc, tablet eller telefon. Vi afprøvede fire multifunktionsprintere i dette prisleje, og konklusionen på testen er, at langt de fleste hjemmebrugere vil kunne få dækket deres udskriftsbehov med en af de testede printermodeller.

Udskrifter fra printerne står generelt meget skarpt. Forskellene ligger i gengivelsen af farverne, hvis du får lyst til at udskrive et foto på din printer. Her gør antallet af blækpatroner en kæmpe forskel. Fire blækpatroner er efter vores mening et absolut minimum, hvis du ofte vil udskrive fotos fra din printer.

Det giver brugbare udskrifter, og du får lavere printomkostninger end med printere med blot to blækpatroner. Hvis der er flere blækpatroner, giver det ofte en større dybde i dine fotos. Mørke områder på billederne har generelt flere detaljer, end når de samme fotos udskrives på printere med færre patroner.

Testvinderen i vores test har seks patroner, og det ses på resultaterne. Canons printer præsterede nogle flotte fotoudskrifter, og så var den endda også god til grunddisciplinerne scanning og kopiering. Da den samtidig er udstyret med en stor og brugervenlig farveskærm, var valget af vinderen i sidste ende slet ikke så svært. Alle printerne i testen kan kobles på dit netværk derhjemme, så du – udover fra pc’en – også kan udskrive fra din telefon eller tablet. Det er med til at sørge for, at en god multifunktionsprinter stadig er svær at undvære i et moderne hjem i 2022.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.