Hvis du aldrig har haft en laserprinter, så ved du ikke, hvad du er gået glip af. Laserprinteren er simpelthen den mest pålideligelige vej til at få indhold fra din computer eller telefon ud på et stykke papir. Her er ikke en hel masse farvede blækpatroner, der skal skiftes nærmest en gang om måneden. En laserprinter udskriver skarpt og hurtigt, og du skal ikke være nervøs for, at blækdyser tørrer ud, hvis du ikke bruger printeren i noget tid.

På de næste sider tester vi fire sort-hvide laserprintere, der både kan udskrive, scanne og kopiere. Scanninger af billeder til computeren har selvfølgelig farver, men alt det, der kommer ud af printeren på papir er i sort-hvid eller i hvert fald gråtoner. De fire printere hører til i den billige afdeling af denne type multifunktionsprintere. Printere i dag er først og fremmest beregnet til at blive brugt via det trådløse netværk, så du i princippet kan udskrive fra alle pc’er, tablets og telefoner i huset.

Det gælder også de printere, vi har testet her, som alle blev koblet på et trådløst netværk. Det var ikke lige nemt på alle printerne, og hvis vi skulle komme med et generelt råd om printere, så er det, at det kan betale sig at spendere lidt ekstra på en printer med en stor farveskærm. Den gør det nemmere at koble printeren på netværket, og den er også en stor hjælp, når du bruger printeren i det daglige til fx at tage fotokopier eller bare tjekke, hvor meget toner der er tilbage i printeren. Testvinderen fra HP er netop udstyret med en farveskærm, og den har også en dejlig stor papirbakke, og så kan den ikke mindst udskrive en masse sider i en fart og i høj kvalitet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.