En god multifunktionsprinter giver mange nye muligheder til både din pc og telefon: Du kan udskrive alt lige fra breve og festsange til farvestrålende fotos. Du kan hurtigt tage en kopi af en opskrift eller en avisartikel. Og endelig kan du indscanne dine gamle, gulnede fotografier og gøre dem som nye i et billedbehandlingsprogram, inden du deler dem med andre på nettet eller måske endda udskriver dem på printeren i en ny og bedre udgave.

Vi testede alle disse muligheder i fire forholdsvis billige multifunktionsprintere, og det stod hurtigt klart, at de fleste kan få dækket deres printbehov af en 3-i-1-printer til under 800 kroner. Der var ikke så voldsomme udsving i udskriftskvaliteten mellem de fire printere.

Testvinderen stak hovedsageligt af fra resten af feltet takket være sin flotte, store skærm, der gjorde betjeningen til en leg, og så havde den fire printerpatroner, som er med til at holde blækudgifterne nede i forhold til printere, der blot har to patroner. Vi var også glade for muligheden for at udskrive på begge sider af papiret, uden at vi selv behøvede at bruge tid på at vende papiret og lægge det i printeren på ny.

Vi brugte de tilhørende mobil-apps til alle printerne i testen, og vi blev begejstrede over, at de før i tiden lidt klodsede apps i dag er så velpolerede, at når først printeren er koblet på dit netværk, er det stort set lige så nemt at udskrive fra telefon eller tablet som fra Windows. Du kan også scanne direkte til telefonen, hvis du har brug for hurtigt at tage et dokument med dig.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.