Det er ikke nemt at finde den helt rigtige blækprinter til hjemmekontoret. Nogle er billige i indkøb, men til gengæld meget dyre i drift. Med andre printere forholder det sig lige omvendt. Se fx på HP's printer her i testen. Den har testens næststørste prisskilt, men hvis du udskriver rigtig meget, kan du tjene dine penge hjem igen ved selv at fylde printerens store blæktanke med forholdsvis billigt blæk fra en praktisk plastikflaske.

Alle fire printere i testen kan i princippet bruges som multifunktionsprintere, men Canons testdeltager har ikke indbygget scanner. Du må i stedet bruge Canons app på telefonen til at sende et billede af dokumentet til printeren. Resultatet bliver selvfølgelig ikke helt så godt, men printeren er til gengæld meget billig, og den udskriver faktisk fine fotos i forhold til den beskedne indkøbspris. De fleste printere har indbygget skærm, men det er vores erfaring, at man faktisk ikke bruger den så meget, fordi man kan udskrive trådløst fra telefonen.

I producenternes avancerede apps kan du både printe, scanne og se, om printeren er ved at løbe tør for blæk. En anden fordel ved trådløs udskrivning er, at printeren kan bruges med flere apparater i hjemmet end blot en enkelt pc som i gamle dage.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.