Der findes et overvældende udvalg af mobiler, og det kan være svært at orientere sig i telefonjunglen. Vi udvalgte seks af de mest interessante telefoner og tog dem med i testlaboratoriet.

Og der er noget til ethvert behov blandt testdeltagerne: Sonys smalle Xperia-telefon er fx perfekt til mindre hænder. Den store Zenfone fra ASUS ligner til forveksling en topmodel, men prisen er meget lavere. Svenske Doro har satset på at levere den perfekte telefon til seniorerne: Doro 8080 er brugervenlig og har mange hjælpsomme funktioner til folk med særlige behov. Der sidder fx en knap på bagsiden, så du kan tilkalde hjælp.

Udvalget i testen afspejler virkeligheden, hvor de fleste telefoner kører styresystemet Android. Vi har den seneste iPhone-model med, men de øvrige fem er alle udstyret med Android. De to systemer er hurtige til at stjæle hinandens bedste ideer, så forskellene mellem dem er til at overse. Android er et godt valg, hvis du vil have mulighed for at skræddersy systemet til dine ønsker, mens iPhone er det sikre valg, hvis du ønsker, at både apps og deres adgang til styresystemet holdes i strammere tøjler.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.