Det er svært at klare sig uden en powerbank i tasken i dag. Moderne telefoner er nogle frygtelige strømslugere med deres store skærme, netværksadgang og GPS-modtager, og ofte kan du ikke klemme mere end et døgns brug ud af de store, dyre mobiler.

Derfor er en medbragt powerbank også en betryggende forsikring mod pludselig at løbe for strøm, når du har allermest brug for telefonen.

Du kan ovenikøbet få powerbanks med solceller, så du kan oplade dem helt uden brug af en stikkontakt. Hvis din telefon er så avanceret, at den har indbygget trådløs opladning, kan en enkelt af de seks powerbanks, vi har testet på de næste sider, faktisk også klare det: Du skal bare lægge telefonen oven på powerbanken, så sker opladningen helt af sig selv og uden brug af bøvlede kabler.

Når du vælger, hvilken powerbank du vil købe, er det en god idé at undersøge, hvilken type stik den bruger til at blive ladet op. De fleste telefoner i dag bruger den moderne, symmetriske USBC- port, så hvis din powerbank også oplades via det stik, slipper du for at skulle slæbe rundt på et ekstra kabel for at lade powerbanken op. Det skal du derimod, hvis din powerbank bruger den gamle Micro-USB-teknologi. Som noget særligt har nogle af de største powerbanks “USB-C PD”. PD står for Power Delivery, og det betyder, at powerbanken faktisk kan levere strøm nok til din bærbare computer, hvis den vel at mærke har en USB-C-port med den samme teknologi.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.