Et godt dvd-brænderprogram er en god investering for enhver pc-ejer. Og nu kan du få et af de absolut bedste helt gratis i Fordelszonen – nemlig Ashampoo Burning Studio 2020. Med et dvd-brænderprogram kan du brænde dvd’er og cd’er til alle mulige formål: fx backup af dine data, en disk med dine feriebilleder eller en sikkerhedskopi af dine dvd-film.

Der kan være mange gode grunde til at lave en kopi af sine dvd-film. Når du i årenes løb har fået opbygget en stor dvd-samling med dine yndlingsfilm og -serier, står der for mange tusinde kroners underholdning på dine hylder. Derfor er det også vigtigt, at disse mange penge ikke ender med at gå til spilde, hvis diskene eksempelvis ligger på dvdafspilleren og bliver udsat for unødig varme, eller får ridser, fordi de kommer til at skøjte hen over en bordplade. Selv hvis du garderer dig imod, at du selv eller andre behandler dine elskede dvd’er sådan, kan din favoritfilm alligevel sagtens blive slidt i løbet af mange års brug. Derfor kan det være praktisk, at du har en kopi af dine film og nøjes med at lægge den i dvd-afspilleren, så den originale dvd helt undgår at blive slidt.

En anden praktisk brug af en dvd-kopi kan være at have originalversionen liggende derhjemme og have en kopi liggende i sommerhuset eller lignende. Alt dette er fuldt lovligt. Mange tror, at det er strengt forbudt overhovedet at kopiere en cd eller dvd, men virkeligheden er lidt anderledes. Ifølge den danske lovgivning må du gerne tage en kopi af en dvd eller cd, hvis kopien er til “personlig brug for fremstilleren eller dennes husstand”. Det betyder, at du selvfølgelig ikke må dele ud af dine kopier, men der skulle ikke være noget galt i at se en kopi af din egen indkøbte film sammen med andre. Du må dog ikke kopiere kopibeskyttede dvd’er, hvilket Burning Studio også forhindrer.

Med programmet Ashampoo Burning Studio 2020 bliver det næppe nemmere at kopiere en dvd. Du skal blot putte din originale dvd i computerens drev og derefter sætte programmet i gang med at læse disken. Derefter beder programmet dig om at sætte en blank dvd-disk i dit drev, hvorefter selve brændingen af den nye kopi starter. Hele processen tager omkring en halv time, alt efter hvor hurtigt dit dvd-drev er.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.