I dag bruger rigtig mange af vores elektroniske ejendele indbyggede batterier, som bare skal genoplades ved hjælp af et kabel – men hvad med de ting, der stadig bruger almindelige udskiftelige batterier? Cykellygten, fjernbetjeningen til tv’et og den fjernstyrede bil har oftest stadig brug for gammeldags batterier, som skal skiftes med jævne mellemrum. Men selv om batterierne på overfladen har samme form, er det ikke sikkert, de giver dig den samme gode oplevelse. Vi har set nærmere på, hvilke batterier der er bedst til hvilke situationer. Er det bedst at købe dyre batterier frem for de billige? Er der forskel på, hvad batterier er gode til? Og kan det mon betale sig at købe genopladelige batterier?

For at gøre det så overskueligt som muligt har vi valgt at fokusere på de mest brugte batterier af typerne AA og AAA, men anbefalingerne for batteriteknologier gør sig også gældende for andre typer.

Når du har læst denne guide, vil du være langt bedre klædt på til at vælge det helt rigtige batteri til lige præcis din opgave.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.