Lav din egen hjemmeside helt gratis med Simplesite
Lav din egen hjemmeside helt gratis med Simplesite

Vil du vise din hobby, rejse eller familie frem? Det gør du let og gratis med en hjemmeside hos tjenesten Simplesite. Som abonnent på Komputer for alle får du desuden en særlig rabat på PRO-features.

 

Nu kan du så let som ingenting få en professionel webshop, dele informationer med medlemmerne i en boligforening eller vise din hobby frem.

Hos tjenesten Simplesite kan du let oprette en gratis hjemmeside med op til 15 sider, 300 billeder, 600 sekunders video og 5 produkter i din egen webshop.

Du kan endda gratis oprette en komplet netbutik med onlinebetaling – en løsning, der koster mange penge hos andre hjemmesideudbydere.

Din gratis hjemmeside får url’en “ditnavn.SimpleSite.com”.

Hvis du har brug for mere plads eller ønsker dit eget domænenavn, kan du let opgradere til et SimpleSite PRO-abonnement. Så slipper du også for reklamer.

Som abonnent på Komputer for alle får du en særlig pris på PRO-abonnementet hos Simplesite. 

Flere muligheder med PRO-abonnement

Med PRO-abonnement kan din hjemmeside altså få et personligt domæne som “www.mitnavn.dk – her får du også mulighed for at lave fem mailadresser ala “[email protected]”.

Et PRO-abonnement giver dig ligeledes ubegrænset plads på din side, så du kan vise alle verdens billeder frem.

Når du køber et domæne til 9 kroner hos SimpleSite, får du automatisk også en måneds gratis medlemskab til PRO-versionen.

Som abonnent på Komputer for alle får du desuden en eksklusiv rabat på SimpleSites normale priser på PRO-abonnementet.

Som abonnent hos Komputer For Alle, kan du få de første tre måneders PRO-abonnement helt gratis.

> Få et godt tilbud på Komputer med alle, så du kan designe din egen hjemmeside, webshop eller fotoalbum på nettet med PRO-fordele med det samme. 

 

> Få din egen hjemmeside her!

 

Sådan får du din særlige Komputer for alle-rabat

Som abonnent på Komputer for alle kan du få SimpleSites PRO-abonnement gratis de første tre måneder.

Du betaler altså kun de 9 kroner for dit eget domæne, når du opretter dig. Efter de første tre måneder betaler du 109,90 kroner om måneden for din hjemmeside på PRO-planen.

Som Komputer for alle-abonnent starter du altså først din betaling af SimpleSite-abonnementet efter 90 dages prøveperiode.

For at få din specielle rabat, skal du først oprette en hjemmeside og købe et domæne via dette link.

Når du har oprettet din side og købt et domæne via linket, skal du sende en mail til [email protected] og fortælle, at du er abonnent hos Komputer For Alle, samt informere dem om din abonnementsnummer.

Nu kan du nyde din gratis PRO-plan de første tre måneder*. Herefter betaler du i alt 109,95 kroner pr. måned for din hjemmeside inkl. domæne.

På SimpleSites hjemmeside kan du se, hvad du får for pengene med et BASIC, PRO og E-Commerce-abonnement. Se mere her…

* Gælder kun for nye SimpleSite-kunder, som opretter deres hjemmesider efter 01/11/2019. Tilbuddet gælder ikke efter 31/12/2020. Hver ny hjemmeside (dvs. kundenummer) må kun forlænges én gang. 

 

Sådan kommer du i gang med din personlige hjemmeside

  • Du kommer direkte til tilmeldingssiden hos Simplesite via dette link.
  • Nu skal du vælge, hvilken type hjemmeside, du gerne vil lave. Vælg fx. Personlig/Blog.
  • Nu kan du vælge farvetema og bagrrund samt designe din hjemmeside. Husk, at alt kan ændres igen senere.
  • Indtast nu det navn, du gerne vil have til dit website. Klik ok og indtast så et password.
  • Nu skal du indtaste en emailadresse, hvor SimpleSite kan kontakte dig, hvis du fx. glemmer din adgangskode. Klik ok.
  • Vælg, om du vil fortsætte med en gratis version, eller om du vil oprette PRO-abonnement.
  • Vælger du et PRO-abonnement skal du sende en mail med dit abonnementsnummer op Komputer for alle til [email protected].
  • Så er det bare at tilføje tekst og billeder, skifte farver osv. Brugerfladen er simpel, så du kan let få indhold på dit site på kort tid.
  • Under konto og hjælp og support kan du få trin-for-trin-guides til opsætningen af din hjemmeside, ligesom du kan få kontakt til SimpleSites kundesevice.

Få hjælp til at bygge din egen hjemmeside

Vi har skrevet en udførlig vejledning, der hjælper dig igennem oprettelsen og hjælper dig med at få greb om Simplesites værktøjer. Vi viser blandt andet, hvordan du tilføjer nye sider og tilføjer massevis af elementer – som tekster og et galleri– til din side.

Guiden er selvfølgelig på dansk og sørger for, at du når sikkert i mål med din gratis Simplesite-hjemmeside.

> Du finder guiden til Simplesite her.

 

Sådan starter du en webshop

Du kan på ganske kort tid åbne en webshop på din hjemmeside. Gratis-versionen understøtter op til fem varer, mens du med PRO-versionen, som du som læser får et glimrende tilbud på, kan fylde mange flere varer på hylderne.

Vi har skrevet en vejledning, hvor du med tydelige billeder får styr på, hvordan du opretter en webshop, fylder varer på hylderne og får styr på de formelle krav til butikken, fx handelsbetingelser.

> Du finder guiden til at bygge en webshop her.

 

Få kortbetaling på din hjemmeside med en Paypal-konto

Har du oprettet en webshop på din hjemmeside? Så kan du give kunderne mulighed for at betale med kort. Det kræver ganske vist en Paypal-konto, men det hjælper vi dig med.

Her finder du en enkel vejledning til at få din egen Paypal-konto