Lav din egen hjemmeside helt gratis med Simplesite
Lav din egen hjemmeside helt gratis med Simplesite

 

Vil du vise din hobby, rejse eller familie frem? Det gør du let hos tjenesten Simplesite, hvor du som abonnent får din helt egen flotte hjemmeside og et glimrende tilbud for at få dit helt eget domæne.

Nu kan du så let som ingenting få en professionel webshop, dele informationer med medlemmerne i en boligforening eller vise din hobby frem!

Komputer for alle tilbyder nemlig i samarbejde med tjenesten Simplesite – det tidligere 123hjemmeside – at du kan få din helt egen hjemmeside uden det koster dig en krone.

Du kan endda gratis oprette en komplet netbutik med onlinebetaling – en løsning, der koster mange penge hos andre hjemmesideudbydere.

Gratis hjemmeside til alle

Abonnenter på Komputer for alle får desuden et særligt tilbud på deres hjemmeside. Vi kan nemlig tilbyde vores læsere 59 procents rabat på et halvt års PRO-abonnement.

> Få et godt tilbud på Komputer med alle, så du kan designe din egen hjemmeside, webshop eller fotoalbum på nettet med PRO-fordele med det samme. 

For kun 219 kroner får du i seks måneder dit eget domæne, ingen reklamer på siden og et væld af baggrunde og billeder. (Normalpris 534)

> Få din egen hjemmeside her!

 

Få hjælp til at bygge din egen hjemmeside

Vi har skrevet en udførlig vejledning, der hjælper dig igennem oprettelsen og hjælper dig med at få greb om Simplesites værktøjer. Vi viser blandt andet, hvordan du tilføjer nye sider og tilføjer massevis af elementer – som tekster og et galleri– til din side.

Guiden er selvfølgelig på dansk og sørger for, at du når sikkert i mål med din gratis Simplesite-hjemmeside.

> Du finder guiden til Simplesite her.

 

Sådan starter du en webshop

Du kan på ganske kort tid åbne en webshop på din hjemmeside. Gratis-versionen understøtter op til fem varer, mens du med PRO-versionen, som du som læser får et glimrende tilbud på, kan fylde mange flere varer på hylderne.

Vi har skrevet en vejledning, hvor du med tydelige billeder får styr på, hvordan du opretter en webshop, fylder varer på hylderne og får styr på de formelle krav til butikken, fx handelsbetingelser.

> Du finder guiden til at bygge en webshop her.

 

Få kortbetaling på din hjemmeside med en Paypal-konto

Har du oprettet en webshop på din hjemmeside? Så kan du give kunderne mulighed for at betale med kort. Det kræver ganske vist en Paypal-konto, men det hjælper vi dig med.

Her finder du en enkel vejledning til at få din egen Paypal-konto