Med SpaceEye får du adgang til kontinuerligt opdaterede fotografier af jordkloden set udefra. Programmet henter 12 forskellige kameravinkler fra fem forskellige vejrsatellitter, og placerer billederne på Skrivebordet i Windows. Når du først har valgt din favorit-kameravinkel, opdateres billedet hvert 10-60. minut. Satellitterne, som programmet henter billeder fra, hedder Himawari-8, GOES-17 (West), GOES-16 (East), Meteosat-8 og Meteosat-11, og de bruges af meteorologer til at forudsige vejret.

De tager dog også konstante fotografier af vores planet, som sendes tilbage til jorden. Da der i alle tilfælde er tale om satellitter i geostationære baner – det vil sige, at de følger jordens rotation og viser det samme udsnit altid – kan du ikke vælge en visning, hvor billederne viser jorden rotere om sin akse. I stedet vil billederne altid vise den samme kameravinkel – oftest omkring Syd- og Nordamerika – og de opdaterede billeder på dit Skrivebord vil så vise variationer i skydækket og sollyset.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.