Et overvågningskamera med forbindelse til en app på din telefon er et fantastisk alternativ til et dyrt abonnement hos et vagtfirma.

Vi testede seks digitale overvågningskameraer, som du selv kan bruge til at overvåge dit hjem. Der er funktioner og priser for enhver smag.

De mest avancerede kameraer kan genkende ansigter, så du slipper for at få en alarm, hver gang et familiemedlem kommer hjem. Du kan også få de bedste kameraer til at slå fra, når bestemte telefoner er koblet på dit trådløse netværk, så kameraet ikke optager, når der er nogen hjemme.

De billigste kameraer optager på et SD-kort inde i selve kameraet. Dermed forsvinder dine optagelser altså, hvis tyven tager kameraet med sammen med andre tyvekoster. De dyreste kameraer giver mulighed for et abonnement, så optagelserne gemmes i sikkerhed på producentens servere på nettet.

Abonnementet koster typisk omkring 50 kroner om måneden og er altså stadig meget billigere, end hvis du skulle punge ud til et professionelt vagtfirma. Nogle af kameraerne i vores test har indbygget interessante ekstrafunktioner som en motor, så kameraet kan drejes, eller en effektiv sirene, der kan stresse tyven.

Testvinderen har endda en indbygget projektør, så du kan sætte et voldsomt spotlight på de uindbudte gæster og måske skræmme dem væk, før de når at bryde ind i huset.

Alle kameraerne i testen har også mulighed for at optage om natten, så du kan overvåge huset døgnet rundt.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.