Da Windows 10 blev lanceret i 2015, var det med en helt ny browser som erstatning for Internet Explorer: nemlig Edge-browseren. Den oprindelige udgave af Edge blev dog aldrig rigtig populær – især fordi der ikke fandtes så mange udvidelsesværktøjer, som der fx længe har gjort til browserne Chrome og Firefox. Nu er Microsoft så endelig klar med afløseren til Edge.

Den nye browser, som er ved at blive sendt ud til alle pc’er med Windows 10, hedder stadig Microsoft Edge, men er en helt anden browser. Programmørerne hos Microsoft har bygget den nye Edge op ved hjælp af samme kode, som Chrome-browseren bygger på. Det betyder blandt andet, at den nye Edge virker med de mange tusinde udvidelser, der før kun var tilgængelige til Chrome. Med dem kan du give browseren et utal af ekstra funktioner, der hjælper dig i det daglige. Edge i den nye udgave er ikke blot en klon af Chrome, men har sine helt egne særkender.

Du får blandt andet en meget bedre styring af dine privatlivsindstillinger end i andre browsere, og så er det blevet muligt at oprette brugerprofiler til alle familiemedlemmer, så I hver især har adgang til jeres egne bogmærker og gemte kodeord. Samtidig er den nye udgave af Edge både hurtig og ganske flot designet.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.