Har du opdaget, at nogle links åbner i Edge, selvom du har Chrome som standardbrowser? Det skyldes, at linksene er specialbygget til Edge, så de ikke kan åbne i andre browsere.

Det sker fx med links, der åbner, når du afinstallerer programmer eller når du klikker på weblinks fra Windows' søgefelt.

Med programmet Edge Deflector samt tilføjelsen Chrometana kan du omgå Edge, så også disse links åbner i din favoritbrowser Chrome.

Sådan bruger du Edge Deflector

  • Hent programmet fra Fordelszonen via den grønne knap her til højre, og installer det.
  • Genstart din pc.
  • Hent nu desuden tilføjelsen Chrometana her til højre. Vælg Tilføj til Chrome, og installer tilføjelsen i Chrome ved at følge anvisningerne.
  • Når du herefter klikker på et "Edge-link", bliver du spurgt, hvordan du vil åbne det. Vælg Edge Deflector, og sæt markering i "Brug altid denne app til at åbne"
  • Fremover åbner alle dine Edge-links i Chrome.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.