Hver eneste dag klikker mange millioner computerbrugere på den firefarvede cirkel, der åbner for internetbrowseren Chrome. Googles browser er nemlig verdens mest udbredte af sin slags, og det er ikke tilfældigt. I adskillige år har den været blandt de hurtigste til at indlæse hjemmesider og de første til at lancere nye funktioner som faneblade, inkognito-browser og tilføjelsesprogrammer.

Der er dog også en bagside af medaljen – for Chrome er med sine mange værktøjer og muligheder også en ganske ressourcekrævende browser. Den kan lægge beslag på en god portion af din computers hukommelse og processorkraft. Det går ud over andre programmer, og derfor kan det fra tid til anden være vigtigt at give browseren et eftersyn for at optimere den.

Du bør fx gennemgå dine tilføjelsesprogrammer, da de er en af hovedårsagerne til, at din Chrome-browser og pc bliver langsom. Ligeledes bør du sikre dig, at browseren altid er opdateret, fordi Google løbende udgiver nye versioner, som giver bedre ressourcestyring. Med vores seks tips her i artiklen får du med sikkerhed din Chrome-browser til at køre bedre end nogensinde.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.