OBS: Du skal hente og aktivere programmet senest 7/12-2021

WebSite X5 er et program som ofte er blevet efterspurgt af læserne, siden vi for en årrække siden bragte en udgave af programmet.

Nu kan du igen bruge det fantastiske program på din pc. Med WebSite X5 Go 2021 kan du selv designe hjemmesider - uden at bekymre dig om HTML og andre programmeringssprog. Det hele er ligeså let som at skrive et dokument i Word.

Rummer 50 flotte skabeloner

WebSite X5 Go 2021 er den nyeste udgave af programmet, som i butikkerne koster 150 kroner. Som abonnent på Komputer for alle får du det nu helt gratis. Programmet er på dansk, og pakken du kan hente her, rummer 50 flotte skabeloner til dine færdiglavede hjemmesider.

Du får programmet ubegrænset og uden udløb, og du kan oprette så mange hjemmesider, som du har lyst til. De gemmes på din egen pc. Du må installere WebSite X5 Go 2021 på 2 computere.

Bemærk, at du skal bruge et domæne/lagerhotel til at hoste dine færdige hjemmesider.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.