OBS: Du skal hente og aktivere programmet senest 20/6-2023

WebSite X5 er et program som ofte er blevet efterspurgt af læserne, siden vi for en årrække siden bragte en udgave af programmet.

Nu kan du igen bruge det fantastiske program på din pc. Med WebSite X5 Go 2023 kan du selv designe hjemmesider - uden at bekymre dig om HTML og andre programmeringssprog. Det hele er ligeså let som at skrive et dokument i Word.

Rummer 50 flotte skabeloner

WebSite X5 Go 2023 er den nyeste udgave af programmet, som i butikkerne koster 150 kroner. Som abonnent på Komputer for alle får du det nu helt gratis. Programmet er på dansk, og pakken du kan hente her, rummer 50 flotte skabeloner til dine færdiglavede hjemmesider.

Du får programmet ubegrænset og uden udløb, og du kan oprette så mange hjemmesider, som du har lyst til. De gemmes på din egen pc. Du må installere WebSite X5 Go 2023 på 2 computere. Du skal blot være opmærksom på, at både installation og aktivering af programmet skal ske senest den 20/6-2023.

Bemærk, at du skal bruge et domæne/lagerhotel til at hoste dine færdige hjemmesider.

Nye funktioner i WebSite X5 Go 2023

I den nye version 2023 af programmet, som du nu kan hente i Fordelszonen, er der også kommet en række nye sikkerhedsfunktioner til, så du blandt andet kan aktivere en såkaldt CAPTCHA på din hjemmeside, så du kan sikre dig, at de besøgende er mennesker og ikke robotter.

Der er også kommet helt nye og mere moderne skabeloner til at laver hjemmesider, og så er de færdige hjemmesider bedre tilpassede mobile enheder som telefoner og tablets.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.