Siden begyndelsen har vi på Komputer for alle lagt alle artikler fra bladet i Fordelszonen på vores hjemmeside. Det har vi gjort, så du som trofast læser af bladet til enhver tid kan finde de gode artikler frem, uden at skulle finkæmme din bladsamling på reolen derhjemme. Når du fremover kommer i tanke om en artikel, du gerne vil læse, er det nemlig dejlig hurtigt og nemt at åbne Fordelszonen og læse artiklen på din skærm.

Du kan naturligvis også gemme artiklerne på din pc, så du har dem liggende klar til senere brug. De er gemt i PDF-format, som kan læses direkte i browseren eller med et gratis PDFprogram som fx Adobe Reader – og de kan selvfølgelig også printes. Arkivet med artikler bliver løbende udvidet, efterhånden som der udkommer nye blade – og du har adgang til både nye og gamle artikler, så længe du er abonnent på Komputer for alle.

Alle artikler og guider fra bladet befinder sig i vores arkiv. En undtagelse er vores test af computerudstyr, som du i stedet finder i digital og søgbar form i Testzonen. En anden er vores nyhedssektion. Den populære Spørg os-sektion fra bladet ligger heller ikke i PDF-format, fordi netop dét indhold nu er samlet i et stort og søgbart arkiv i den nyeste opdatering af Fordelszonen på vores hjemmeside.

Læs med her, hvor vi viser dig, hvordan du hurtigt finder rundt i dit nye artikelarkiv.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.