Herunder har vi samlet fem forskellige pauseskærme til din computer. Nogle viser vejret, andre viser klokken, mens nogle noget helt andet. Det er nemt at installere en ny pauseskærm, og vi viser her hvordan.

Sådan installerer du en pauseskærm

Pauseskærmene herunder er enten en .zip-fil eller en .exe-fil. Er der tale om en .exe-fil, skal du downloade filen og dobbeltklikke på den og eventuelt følge installations-instrukserne på skærmen. I nogle tilfælde er det nok blot at klikke på ikonet, så er pauseskærmen installeret.

Er der tale om om en .zip-fil, skal du gøre følgende: Download filen og højreklik på den. Klik nu på Udpak alle og udpak filen. Nu bør du have en pauseskærm med filendelsen .scr — den skal du højreklikke på og derefter klikke på Installer.

Klik nu på forstørrelsesglasset i proceslinjen og skriv Pause … og klik så på Skift pauseskærm. Her kan du nu vælge dine nye pauseskærme.

Aerial

Nogle af verdens dygtigste fotografer står bag videooptagelserne i pauseskærmen Aerial. Resultatet er overvældende og smukke billeder fra nogle hele jordkloden, blandt andet Hong Kong, Dubai, Kina, San Francisco og Grønland. Her er det blot at læne sig tilbage og nyde billederne, som pauseskærmen kan byde på.

Flying toasters

Fliying toasters giver dig lige præcis det, du altid har drømt om. Flyvende toastbrød samt flyvende toast-jerrn.

Pong Clock

Med Pong Clock kan du tage en tur direkte tilbage til computerspillets begyndelse. I toppen vises klokken, mens resten af skærmen er helliget det ikoniske computerspil Pong, hvor der simuleres en kamp.

WebPageScreensaver

Har du en række hjemmesider, du tjekker løbende, eller bare ofte, bør du tage et kig på WebPageScreensaver. Det er en enkel pauseskærm, hvor du under indstillingerne angiver, hvilke hjemmesider, du gerne vil se, og hvor ofte, der skal skiftes mellem dem. Fx kan du have den til at skifte mellem 3-4 forskellige nyhedssider med 30 sekunders mellemrum.

Padbury Clock

Her får du et klassisk ur, som både ser godt ud og som har en størrelse, så du ikke kan tage fejl af klokkeslættet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.