Du tager dig til lommen. Hvor i alverden gjorde du nu af din telefon? Har du egentlig brugt den siden du forlod arbejdet? Eller ligger den gemt et sted i stuen?

Den ovenstående situation er sket for de fleste af os på et tidspunkt. Mobiltelefoner har det med at blive væk, og det kan være frustrerende at skulle finde dem igen. Med programmet Trackview, er det eneste, der skal til, at du åbner din computer og klikker på en knap. Du kan nu finde ud af, hvor i verden din telefon befinder sig – om det så er i stuen eller i den anden ende af byen.

Trackview giver dig flere metoder til at finde din enhed. Hvis du ved, at den er i nærheden, kan du få den til at afspille lyd fra din enhed – også selvom den er på lydløs! Hvis det ikke er nok, kan du også spore den med GPS eller se video fra din enheds kamera, så du ikke kan være i tvivl om, hvor den befinder sig.

Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.