Med EaseUS Todo Backup Home kan du tage backup af hele din harddisk eller enkelte partitioner. Programmet kan også håndtere filbackup, hvor du løbende udvider din sikkerhedskopi med de filer, der er kommet til siden sidst.

Til forskel fra den gratis Todo Backup, som du også finder i Fordelszonen, kan du med denne Home-version også klone dine diske eller partitioner til en ny harddisk eller SSD, så du kan opgradere disken uden at installere Windows forfra. Du kan også klone Windows-systemet fra én disk til en anden - og fx flytte styresystemet til en anden pc.

EaseUS Todo Backup Home koster knap 300 kroner om året i abonnement, men nu kan du bruge det gratis i et halvt år og se, om det er noget for dig. Hvis du ikke ønsker at betale for programmet, når de seks måneder er gået, kan du blot fortsætte med at bruge gratisudgaven med færre funktioner.

OBS: Du skal hente og registrere EaseUS Todo Backup Home senest den 1. maj 2022 for at få adgang til tilbuddet. Herefter kan du bruge programmet gratis i seks måneder.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.