Som abonnent på Komputer for alle kan du nu eksklusivt få adgang til 100 GB gratis backup-plads på nettet i to år hos det danske firma Onlime.

Tilbuddet gælder til den 31. december 2022.

Når du har tilmeldt dig ved at klikke på Få 100 GB gratis plads, kan du installere Onlimes program på din pc og som app på telefon eller tablet med Android eller iOS.

OBS: Tilbuddet virker KUN, hvis du bruger knappen her fra Fordelszonen, da tilbuddet er forbeholdt Komputer for alles læsere.

Med programmet og app'en installeret synkroniseres automatisk dine billeder og valgte mapper på pc'en til Onlimes sikre backup-servere, så du aldrig mere risikerer at miste data.

På telefonen har app'en en smart funktion, der gør det nemt at fjerne billeder fra telefonens lager, som allerede ligger trygt på Onlimes servere. Dermed kan du med et enkelt tryk på skærmen tilbagerobre adskillige gigabytes plads på din telefon.

Her ligger dine data

Dine filer gemmes trygt på servere i norske Stavanger, så du slipper for at stole på amerikanske konglomerater. Samtidig har Onlime en dataetik, der gør at firmaet aldrig vil høste dine data eller videresælge dine oplysninger, som du risikerer med amerikanske backup-firmaer.

Onlimes datacenter er hugget hundrede meter ind i en bjergside i Norge, og centret kan kun tilgås via båd. Tidligere var stedet et NATO-våbenlager, men bruges altså nu til at sikre sikkerhedskopier for Onlimes kunder.

Onlimes datacenter er hugget ind i et bjerg i Norge og var tidligere en base for forsvarssamarbejdet NATO.

Onlimes datacenter er hugget ind i et bjerg i Norge og var tidligere en base for forsvarssamarbejdet NATO.

Program og kundeservice taler dansk

Onlime-program og app er naturligvis på dansk, og firmaet har også en dansk kundeservice, som du kan kontakte, hvis du har spørgsmål til tjenesten.

Du kan kontakte Onlimes kundeservice på denne mailadresse: [email protected]

Kom på besøg i Onlimes datacenter i de norske fjelde.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.