Onlinelagertjenester som Google Drev og Dropbox bruges af flere og flere som opbevaringsplads for vigtige dokumenter og backup-kopier af pc’en. Det kan være svært at hitte rede i filerne, hvis du har flere forskellige lagre på nettet – og vil du have filer flyttet fra én tjeneste over til en anden, skal du først hente dem ned på din egen pc og derefter uploade dem til den anden lagertjeneste.

Disse problemer løser onlinetjenesten MultCloud heldigvis for dig: Når du har oprettet dig som bruger, kan du tilføje de fleste kendte weblagringstjenester og få et samlet overblik over alle dine filer. Du kan hurtigt klikke rundt mellem din OneDrive, Dropbox eller Google Drev og også nemt overføre filer imellem dem. Det er oplagt at gøre, hvis du eksempelvis vil rydde op og dedikere én tjeneste til fx billeder, en anden til dokumenter og en tredje til backup af din pc.

Du kan desuden nemt synkronisere mapper på to forskellige tjenester – fx hvis du vil tage en backup af specielt vigtige filer og gemme den i både Dropbox og OneDrive.

MultCloud er gratis, hvis du holder dig under samlede dataoverførsler på to terabytes – altså 2.000 gigabytes. Skulle du få brug for mere diskplads, kan du optjene point ved at gøre reklame for tjenesten på sociale medier.

På de følgende sider viser vi blandt andet, hvordan du tilknytter Google Drev og Dropbox til Mult- Cloud. Hvis du benytter andre weblagringstjenester, så frygt ej; proceduren er næsten ens uanset tjeneste.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.