E-bogen hjælper dig med at få allermest ud af både de nye Windows 11-værktøjer og af de funktioner, du måske allerede kender fra tidligere udgaver af Windows. Samtidig er guidens 86 sider fyldt med tip og tricks, som gør det let at navigere i det nye styresystem.

AFSNIT 1: INTRODUKTION

Velkommen til Windows 11

Windows 11 giver pc'en et anderledes udseende og helt nye muligheder. Se hvordan du kommer bedst i gang med dit nye Skrivebord, widgets og den minimalistiske startmenu.

AFSNIT 2: UDSEENDE

Få Windows 11 til at se bedre ud

Der er rige muligheder for at justere på udseendet af Windows 11, så styresystemet passer bedst muligt til dig. Du kan ændre indstillingerne ud fra rent æstetiske overvejelser, men også for at gøre pc’en endnu bedre at arbejde ved.

AFSNIT 3: INDSTILLINGER

Indstil dit Windows 11 optimalt

Indstillingerne i Windows 11 er blevet fuldstændig redesignet, så det nu er lettere at finde alle relevante funktioner. Det er inde i indstillingerne, du kan justere de fleste parametre på din pc.

AFSNIT 4: STIFINDER

Nem adgang til dine filer og mapper

Stifinderen i Windows 11 er et af pc’ens allervigtigste programmer. Det er her, du får adgang til alle dine billeder, dokumenter, videoer og meget andet – og den nye udgave af Stifinder er mere overskuelig end nogensinde.

AFSNIT 5: MICROSOFT STORE

Hent nye apps, film og spil til din computer

I Microsoft Store kan du få fingre i de værktøjer, du savner i selve Windows 11. Her viser vi, hvordan du hurtigt henter apps og meget andet spændende indhold fra butikken.

AFSNIT 6: MICROSOFT EDGE

Udnyt de smarte funktioner i Edge-browseren

Der er sket en rivende udvikling med Microsofts browser, Edge, som er indbygget i Windows 11, og i dag er den fuldt på højde med konkurrenterne – og i flere tilfælde endnu bedre.

AFSNIT 7: MAIL

Skriv og læs e-mails i Windows

I Windows 11 finder du et glimrende indbygget program til at læse og skrive dine mails. Det giver dig alle nødvendige redskaber til at styre indbakken.

AFSNIT 8: APP’EN BILLEDER

Gør videoer og billeder bedre

Med den fremragende app Billeder, der er indbygget i Windows 11, får du det perfekte overblik over dine fotografier. Du kan endda forvandle dem til et flot slideshow.

AFSNIT 9: WINDOWS SIKKERHED

Beskyt din pc mod alle trusler

Microsoft og Windows 11 har et effektivt svar på virus, malware, ransomware og skadelige apps. Vi guider dig rundt i Windows Sikkerhed og viser, hvilke indstillinger der er de vigtigste.

AFSNIT 10: WIDGETS

Vejrudsigt, fotos og nyheder på Skrivebordet

Med Windows 11’s widgets behøver du ikke åbne browseren for at se en vejrudsigt, læse nyheder, tjekke aktiekurser eller følge din favorit-sportsgren. Det – og meget mere – kan du se i den nye widget-menu.

AFSNIT 11: WI-FI OG BLUETOOTH

Gå ubesværet på nettet

Et velfungerende netværk er afgørende for en god oplevelse med Windows 11. Vi guider dig til de vigtigste indstillinger, så du kan gå på nettet og trådløst slutte ekstra udstyr til din computer.

AFSNIT 12: MICROSOFT ONEDRIVE

Gem dine filer på nettet med OneDrive

Microsofts OneDrive er indbygget i Windows 11, og med det kan du gemme kopier af dine vigtigste filer på nettet, så du altid har en backup af væsentlige dokumenter og billeder.

AFSNIT 13: KALENDER OG MICROSOFT TO DO

Få alle aftalerne på plads

Husker du både dagens småopgaver og familiefesten om en måned? Med Windows 11 er en travl hverdag ingen hindring for at huske det hele.

AFSNIT 14: FILDELING I WINDOWS 11

Del mapper og filer mellem flere pc’er

Hvis du har mere end én pc i hjemmet, kan du bruge det trådløse netværk til at dele filer på tværs af computerne. Delingen er gjort herligt enkel i Windows 11.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.