Sænk dit blækforbrug med helt op til 33 procent ved at bruge denne skrifttype i stedet for eksempelvis Times New Roman eller Calibri. Ryman Eco er såkaldt ”grøn font”, som hjælper med at få væsken i din sorte blækpatron til at række længere. I hvert bogstav er der nemlig en tynd stribe uden blæk, hvilket sikrer, at du bruger mindre blæk for hvert bogstav, du udskriver. Fonten er desuden udviklet af et hold designere, og det er bestemt en af de pæneste blæksparende skrifttyper, vi er stødt på.

'Denne skrifttype kan du bruge i fx Word, så dine dokumenter får et interessant særpræg. For at installere skrifttypen skal du downloade .ttf-filerne til pc’en og lægge dem over i mappen C:\Windows\Fonts. Vi anbefaler, at du kun installerer de fonte, du har brug for, da for mange skrifttyper kan sløve din pc.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.