Word-dokumenter er nemme at redigere i, men kan ikke åbnes af alle medmindre de har Office-pakken installeret på pc'en. PDF-filer kan til gengæld nemt åbnes af alle modtagere, men er ikke så nemme at arbejde videre i.

Nu får du den perfekte løsning på de udfordringer med programmet Ascomp PDF Conversa, der gør det legende let at konvertere Word-dokumenter til PDF'er - og omvendt PDF'er til Word-dokumenter.

Programmet koster normalt 150 kroner, men som abonnent på Komputer for alle får du nu eksklusivt adgang til den fulde udgave af programmet, når du blot registrerer det som vi viser herunder.

Du kan læse meget mere om programmet på producentens hjemmeside her. Ascomp PDF Conversa er på engelsk, men programmet kræver blot at du klikker på en enkelt knap for den type dokument, du vil konvertere, så det er supernemt at finde ud af.

Sådan får du den fulde udgave af programmet

Du får adgang til den komplette udgave af Ascomp PDF Conversa, der normalt koster 150 kroner, når du gennemfører registreringen som vi viser her.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.