OBS:

Dette ekstraordinære tilbud er stærkt tidsbegrænset. Du skal hente, installere og registrere WinOptimizer 18 senest den 18/10-2021 klokken 18.00

Du skal hente og registrere programmet inden:


WinOptimizer 18 er et stort betalingsprogram fra Ashampoo, som rummer ufatteligt mange muligheder for at gøre din pc mere velkørende.

Programmet er den største udgave i WinOptimizer-familien og rummer endnu flere funktioner, end du måske er vant til i WinOptimizer 2020, der også ligger her i Fordelszonen.

WinOptimizer 18 rummer en overflod af optimeringsfunktioner, hvor din computer får mere saft og kraft, men er også i stand til at rydde op og fjerne fejl i Windows. Med den komplette licens, du får adgang til her, må du installere programmet på op til 10 pc’er i din husholdning.

Du kan bruge programmet i Windows 7, 8, 10 og det nye Windows 11.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.