I Windows Stifinder kan du finde frem til alle de mapper og filer, du har liggende på din computer. Det hele er nogenlunde logisk organiseret, så de fleste kan åbnes med et par klik. Men hvis du har en eller to mapper, du ofte bruger, kan det alligevel hurtigt blive til mange klik, hvis du skal hele vejen gennem Stifinder, hver eneste gang du skal finde frem til den rigtige mappe på computeren.

Heldigvis er der en nemmere løsning: Programmet Quick Access Popup giver dig en overskuelig menu midt på din skærm, hvor du lynhurtigt kan få adgang til dine mest brugte filer og mapper. På den måde kan du virkelig både spare tid og museklik. Du trykker bare på Windows-tasten og samtidig på W på dit tastatur – så får du adgang til den smarte menu.

Menuen, du får at se med Quick Access Popup, minder lidt om den menu,der dukker op, når du klikker med højre museknap i Windows. Forskellen er dog, at Quick Access Popup-menuen giver dig lynhurtig adgang til en række forskellige mapper – fx de senest anvendte eller de mapper, du har brugt mest i tidens løb. Du kan endda selv skræddersy genvejene, så du kun ser præcis de genveje, du vil have, og de er placeret der i programmets oversigt, hvor du helst vil have dem.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.