OBS: Programmet hentes som en zip.fil - når den er hentet, skal den pakkes ud. Det gør du ved at højreklikke på filen og klikke på Udpak alle. Eller alternativt bruge dit favorit-zip-program til at udpakke filen. Herefter skal du åbne mappen og dobbeltklikke på programmet FolderPainterx64. Følg herefter instrukserne fra bladet.

Har du mange på mapper på pc’en, kan du nemt miste overblikket. Ved at give mapperne forskellige farver får du langt bedre styr på dem.

Mapperne i Windows er en genial opfindelse, fordi de gør det muligt at inddele og strukturere alle de forskellige filer, du har liggende på computeren. Men hvis du har rigtig mange mapper på computeren, kan det være svært hurtigt at se, hvilken mappe, du skal åbne for at finde en bestemt fil. Med FolderPainter kan du selv vælge farven på dine mapper, så de ikke ligner hinanden.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.