Det er ikke kun computeren, der kan blive fyldt op med gamle filer, billeder og programmer, du ikke bruger. Det kan din telefon også. Og når der ikke er mere plads, er det en voldsomt irriterende og frustrerende oplevelse at bruge telefonen.

Men med Googles nye app, Files by Google, bliver det meget nemmere og langt hurtigere at rydde op på din Android- telefon. Med app’en kan du fx hurtigt finde dubletter af filer, der ligger og fylder. Du kan også finde store filer eller apps, som du meget sjældent bruger. App’en hjælper dig derudover med at rydde op i dine fotos og videoer, som ofte fylder meget på telefonen. Det sker ved hjælp af Google Fotos, som sikkerhedskopierer dine videoer og fotos til lagerplads på nettet, så de ikke behøver ligge og fylde på telefonen – men du har stadig altid adgang til dem, når du vil vise dem frem for venner og familie.

App’en Files by Google er ganske gratis at downloade til din telefon. Du finder den ved at åbne Google Play Butik på din mobil, søge efter “Files by Google” og så vælge den app, som er udviklet af Google LLC.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.