Digitale nullermænd har det med at samle sig i krogene af dit styresystem. Små filer ligger efterladt fra programmer, som du har slettet, og der er masser af filer, som du kun har brug for midlertidigt.

Med IObit Advanced SystemCare kan du få ryddet ud i alle de småfiler, der sløver dit styresystem og modvirker, at din computer ikke præsterer optimalt. Faktisk kan programmet meget mere end blot at rense registreringsdatabasen, fjerne midlertidige filer eller optimere styresystemet, så det passer til dine behov.

Du får faktisk stribevis af værktøjer til at få mere fart på din pc og samtidig gøre den mere sikker. Der er eksempelvis mulighed for at vælge, hvilke programmer der skal starte sammen med Windows og fjerne de små spionprogrammer spyware, der holder øje med de ting, du foretager dig i Windows og på internettet.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.