Her i bladet skriver vi ofte om, hvor vigtigt det er at få ryddet op i din computers systemer med jævne mellemrum. Men vi ved også, hvor svært det kan være at huske at få det gjort. Medmindre du ligefrem opretter det som en fast opgave i din kalender, kan oprydning på pc’en hurtigt blive glemt blandt hverdagens mange andre opgaver.

Derfor har vi nu fundet et program til dig, som klarer oprydningen helt automatisk: Puran Utilities. Det eneste, du skal gøre, er at vælge, hvor ofte du vil have programmet til at køre, og hvilke funktioner du vil have programmet til at bruge.

Puran Utilities er en unik samling af mindre programmer, udviklet af firmaet Puran. I Puran Utilities får du ikke kun de bedste programmer fra Puran, du får også mulighed for at køre flere af programmerne på én gang ved bare at trykke på en enkelt knap. Med den funktion kan programmet tjekke din harddisk for fejl, reparere defekte genveje, slette tomme mapper og meget mere.

Programmet har dog et trick mere i baghånden: Du kan nemlig sætte programmet til at køre på et bestemt tidspunkt, eller når pc’en har stået ubrugt i et bestemt antal minutter. På den måde er du sikker på, at der bliver ryddet op på din pc med passende mellemrum, uden at du behøver at skænke det en yderligere tanke.

Dette indhold er kun for abonnenter

Log ind i Fordelszonen for at se indholdet.
Endnu ikke abonnent? Prøv for kun 29 kr.
  • Som abonnent får du:
  • Adgang til over 500 sikre og gennemtestede programmer
  • Grundige vejledninger på dansk
  • Adgang til at stille tekniske spørgsmål døgnet rundt
  • De nyeste test og anmeldelser
  • De seneste 12 udgaver af magasinet digitalt
  • Det trykte magasin leveret til døren
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.