Måske har du bemærket, at din pc med tiden er begyndt at være længere tid om at starte op. Fænomenet er helt normalt, og det skyldes ikke, at pc’ens komponenter er blevet træge i leddene – men snarere at du med tiden har installeret flere programmer. En del af dem starter automatisk sammen med Windows og gør dermed opstarten langsommere.

Mange af disse startprogrammer er opdateringstjenester til programmer, du har installeret på pc’en. Det gælder fx browseren Chrome, Adobe Acrobat og iTunes, der alle har et lille program, som sørger for, at dine versioner af programmerne altid er opdaterede.

Slår du de små startprogrammer fra, vil Chrome og andre programmer stadig blive opdateret, når du bruger dem, men de vil ikke lægge beslag på pc’ens kræfter eller forsinke Windows’ opstart unødigt.

Log ind for at få fuld adgang

Du skal være logget ind på Fordelszonen for at downloade programmer og vejledninger og få adgang til låst indhold.
Få adgang til ALT indhold i Fordelszonen med det samme for kun 29 kr.:
Alt indhold i Fordelszonen er udvalgt af Komputer for alles redaktion og kan frit downloades af bladets abonnenter. Vores eksperter har testet det 100 % fri for virus og andre sikkerhedstrusler med markedets førende sikkerhedsværktøjer, så du trygt kan bruge det på din pc.